Import angajator in aplicatia Revisal

Pentru importul individual al bazei de date privind registrul unui anumit angajator, se utilizeaza optiunea „Import angajator” din tab-ul „Instrumente”, subsectiunea “angajator current”.

Se selecteaza, din locatia in care a fost salvat, folderul de export al angajatorului care se doreste a fi importat si se apasa butonul „OK”.

In cazul in care exista deja in aplicatie un angajator cu aceleasi date de identificare (CUI / CIF / CNP sau denumire / nume) identice celor prezente in fisierul care se doreste a fi importat, aplicatia afiseaza un mesaj informativ.

Daca se doreste suprascrierea informatiilor se apasa butonul DA, altfel se apasa butonul NU.

Daca s-a ales optiunea de a suprascrie informatiile sau daca nu a fost cazul unei astfel de selectii (registrul angajatorului importat nefiind prezent in baza de date Revisal), aplicatia afiseaza un mesaj informativ.

     Pentru ca o baza de date corespunzatoare registrului unui angajator sa poata fi importata cu succes în aplicatia Revisal, este necesar ca aceasta sa aiba formatul standard generat de catre aplicatie, mai precis un fisier cu denumirea alfanumerica de forma” 988eb736-df85-4f92-9844-4df7b2bfccee” ce contine fișiere .db. O astfel de baza de date, în format valid pentru import angajator se poate obtine în urma realizarii unei operatiuni de „Export angajator.