Despre noi

Teaha Management Consulting este cea mai mare societate de consultanta financiar-contabila cu capital 100% romanesc. Compania a fost infiintata in anul 1997 de catre Corneliu Teofil Teaha si se mandreste astazi cu o cota impresionanta de piata, in conditiile in care o majoritate covarsitoare din piata de specialitate este detinuta de cele patru mari firme internationale de consultanta (“The Big Four”). In cei 25 de ani de activitate de la infiintare, societatea a cunoscut o dezvoltare remarcabila, contribuind la cifra de afaceri a grupului, care depaseste 2,5 milioane de Euro.

Astazi, societatea este activa printr-o retea de firme asociate din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Brasov si Timisoara si numara peste 100 de angajati si colaboratori de specialitate, fiind prezenta oriunde se vorbeste limba germana. Teaha Management Consulting este auditor al Camerei de Comert Romano – Elvetiene si cenzor al Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Romania.

Bazandu-ne pe experienta unei echipe numeroase de profesionisti, pe parteneriate strategice cu mediul de afaceri germano-austriac si pe o excelenta cunoastere a pietei locale, dorim sa ne extindem in urmatorii ani portofoliul de parteneri si de servicii financiar-contabile, tinandu-ne in acelasi timp promisiunea de a oferi servicii premium, la un pret atractiv si orientate catre cerintele individuale ale fiecarui client.