Radiere salariat (Aplicatia ReviSal – versiunea 6.0.9.0)

 Operatia permite radierea unui salariat existent in registrul unui angajator ca urmare a inregistrarii eronate a acestuia ( de exemplu, in contul altui angajator) si pentru care nu a fost inregistrat niciun contract de munca sau pentru care au fost radiate toate inregistrarile de contract de munca.

 Radierea se poate face apasand butonul „Radiere” pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea „Salariati”.

Se selecteaza din lista salariatul care se doreste a fi radiat si se apasa butonul Continuare.

 

In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
– Confirmati actul de identitate: se introduce identificatorul (CNP / serie pasaport / serie act) salariatului.

Pentru salvarea informatiilor se apasa butonul Salveaza. In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate aplicatia nu permite trecerea la urmatoarea etapa de actualizare.

Dupa radierea unui salariat, in cazul in care acesta va fi reintrodus in aplicatie, este necesar ca datele acestuia sa fie introduse si transmise catre ITM, pe rand, pentru fiecare modificare survenita in detaliile angajatului in cauza, incepand cu valorile valabile la data intrarii in vigoare a HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor (01.08.2011) sau la data inceperii activitatii, daca aceasta este ulterioara datei de 01.08.2011, in vederea constituirii istoricului.