Internațional

Rețeaua noastră globală de consultanță financiar-fiscală, contactul dumneavoastră în lume.

Teaha Management Consulting este membru al mgiworldwide, o rețea internațională de consultanță financiar-fiscală de top formată din companii independente de audit, consultanță fiscală și contabilitate, care îmbină experiența a 6,000 de profesioniști în peste 300 de locații din întreaga lume. Comunitatea noastră ne permite să ținem pasul cu noile evenimente importante, oferind în același timp un serviciu international omogen pentru oricare dintre clienții noștri care sunt în căutare de support în străinătate. Prin intermediul mgiworldwide, compania noastră beneficiază de conexiuni cu oameni din toate colțurile lumii pe care ajungem să-i cunoaștem și pe care ajungem să ne putem bizui. Vă putem ajuta în operațiunile dumneavoastră printr-un apel rapid către unul dintre colegii noștri  sau printr-o ofertă complete de servicii – de orice aveți nevoie pentru a avea succes în afacerea dumneavoastră internațională.

mgiworldwide este o rețea controlată din punct de vedere al calității și, precum toate firmele membre, suntem supuși la o verificare a sistemelor și procedurilor noastre de asigurare a calității având ca referință standardele internaționale.

Pentru mai multe informații despre mgiworldwide, vizitați www.mgiworld.com

Teaha Management Consulting – audit financiar, contabilitate, consultanta financiar fiscala, evaluare, preturi de transfer, nerezidenti UE, Audit, Payroll &HR