Optimizare taxe

Prin serviciul de optimizare taxe contabilitate, dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a reduce costurile societatilor pe care acestea le conduc, cu sume uneori importante ce se regasesc intr-o buna administrare a taxelor si impozitelor datorate statului.

Putem plati mai putin Taxa pe Valoare Adaugata, daca ne insusim un comportament ce ne ajuta sa ne preoptimizam aceasta taxa. Spre exemplu sa fim mai atenti la unele cheltuieli ce ne genereaza aceasta taxa sau sa fim atenti la acele cheltuieli ce nu se incadreaza in categoria de cheltuieli deductibile. Un banal sfat de a ne pune CUI pe bonul primit la benzinarie cand alimentam autoturismul, ne poate ajusta valoarea platita catre stat cu sume uneori considerabile. Daca alimentam lunar cu combustibil in valoare de 1.000 de lei, TVA-ul reprezinta 240 lei. Daca inmultim aceasta valoarea la un an intreg, am fi putut economisi 2.900 lei. Suntem siguri ca intr-o perioada de criza, acesti bani ne sunt folositori in alte scopuri.

Prin respectarea cu strictete a legislatiei in vigoare, ajutam clientii nostri sa isi optimizeze calculele de impozit si taxe, printr-o consultanta contabila constanta, prin mentinea cash flow-ului societatii dumneavoastra in parametri doriti, corelarea fluxului de incasari cu cel al platilor, aceste aspecte ducand la o stabilitate si o reducere a cheltuielilor lunare sau trimestriale.

Suntem o societate de contabilitate ce optimizeaza in pachetul standard de servicii oferite o preoptimizare a taxelor catre clientii sai. Puteti beneficia de acest serviciu fie ca ne deveniti client, fie prin achizitionarea separata acestor servicii.

Va garantam ca nu veti regreta.

Lasă un răspuns