Consultanta contabila

Consultanta contabila este foarte importanta atunci cand vrem sa incepem o noua afacere fara sa gresim inca de la inceput. Ce a fost valabil ieri nu inseamna ca este si azi, si astfel ne este greu sa ne organizam si suntem supusi greselilor. La nivelul anului 2012-2013 s-au modificat atat de multe aspecte importante incat nu ne mai permitem sa infiintam o societate comerciala sau o PFA fara sa avem o sedinta de consultanta contabila oferita de catre un specialist contabil.

De exemplu, statutul de TVA a fost scos din optiune cand infintam o societate, acum se acorda doar in baza unui dosar si a unui scoring acceptabil, acum orice societate nou infintata este considerata ca fiind microinteprindere, indiferent ca este producatoare sau face comert, o PFA, poate avea angajati, microinteprinderea nu mai este obligata sa aiba minim 1 angajat, si multe, multe alte modificari. Este greu sa te organizezi cand sunt atat de multe schimbari, mai ales daca in ultimii ani ai fost retras de pe piata.

 

Oferim acest serviciu si clientilor din afara tarii, prin mijloace electronice de comunicare.

Acoperim cu suces si partea de salarizare sau de resurse umane, oferind clientilor nostru consultanta contabila si de resurse umane pentru delegari, angajari personal din spatiu UE sau non UE.

Calcul salarial, concedii medicale, expertize, intocmire dosare de personal, adeverinte si multe alte documente de specialitate.

Puteti apela cu incredere, toate sediile noastre va stau la dipozitie si va puteti programa telefonic sau on line pentru a benefica de un cost redus la serviciile noastre, servicii ce va scutesc cu siguranta de plati inutile, si de ce nu, de o investitie paguboasa.

Lasă un răspuns