Conferința Regională Est Europeană a mgi s-a desfășurat în București.

Bucureștiul a găzduit Conferința Regională Est Europeană a asociației mgi, una dintre cele mai mari alianţe internaţionale pe piaţa serviciilor independente de consultanţă financiar-fiscală. Fondată în anul 1947, asociaţia este prezentă în 80 de ţări, fiind reprezentată de 288 de birouri locale și mai mult de 5000 de profesioniști. Societăţile afiliate mgi sunt în general companii mijlocii care deţin o excelentă cunoaştere a pieţelor locale în care activează.

Evenimentul, care a avut loc la JW Marriott Grand Hotel, a fost organizat de reprezentantul în România al acestei asociații, TEAHA MANAGEMENT CONSULTING, cea mai mare societate de servicii de consultanţă financiar-contabilă cu capital integral românesc. Teaha Management Consulting a fost cooptată în mgi în anul 2010, după un proces foarte riguros de selecție, care a durat peste un an! TEAHA MANAGEMENTCONSULTING, societate înfiinţată în 1997, cu circa 100 de angajaţi, are birouri operaţionale în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Sibiu, Braşov, Chişinău și Ruse, având în derulare și deschiderea unui birou la Sofia. La mai puțin de un an de la afilierea la mgi, Corneliu Teofil Teaha, Managing Partner TEAHA MANAGEMENTCONSULTING, a fost desemnat Eastern European Circle Coordinator al mgi.

Printre subiectele dezbătute cu prioritate în cursul acestei Conferințe s-au aflat modalitățile practice, prin care membrii acestei rețele pot face schimb de experiență între ei și își pot transmite reciproc clienți, sporind în acest fel fidelizarea acestora față de alianța mgi.

Lasă un răspuns