CERE OFERTA Servicii Salarizare office@teaha.ro 021-407.49.00

Servicii de Salarizare

Specialiștii noștri, cu o experiență vastă în domeniu de servicii de salarizare, vă pot oferi suportul și asistența necesară în activitatea de servicii de salarizare și administrare personal. Standardele înalte de confidențialitate vis-a-vis de servicii de salarizare oferite de către compania noastră reprezintă totodată un plus. Prin externalizarea de servicii de salarizare si administrare personal veţi evita desele erori care se fac în aplicarea prevederilor legale, preîntâmpinând astfel urmările neplăcute ale acestora: amenzi, pierderi financiare, conflicte de muncă sau procese interminabile. Un proces de salarizare rapid, usor, exact,in acord cu legislatia in vigoare, care duce la un management optimizat al resurselor umane  este o necesitate pentru businessul dumneavoastra. Oferim servicii de salarizare optime, flexibile, sustinte de specialisti in domeniul relatiilor de munca, servicii care se pliaza pe specificul companiei dumneavoastra.

Calcul salarial

 • Calculul ştatelor de plată lunare, în baza informaţiilor conţinute de contractele individuale de muncă, a pontajelor lunare, şi alte documente transmise de către client.
 • Întocmirea următoarelor rapoarte lunare:
  • Stat de plată standard
  • Raport salarii pe centre de cost
  • Sinteză contribuţii sociale
  • Raport salarii nete (pentru plăţile on-line)
  • Alte rapoarte solicitate de client
Servicii de Salarizare
Servicii de Salarizare

Declaraţii lunare: Întocmirea şi transmiterea Declaraţiei lunare 112 privind contribuţiile salariale.

Declaraţii anuale: Întocmirea şi transmiterea declaraţiilor anuale privind contribuţiile salariale și impozitul pe venit.

Fluturaşi de salarii: Întocmirea fluturaşilor de salariu lunari.

Întocmirea cererilor de recuperare a creanţelor: Întocmirea şi depunerea la Casa de Sănătate a dosarelor pentru recuperarea sumelor privind concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate.

Plata on-line a salariilor: La cerere, plata on-line a salariilor prin intermediul aplicaţiei bancare selectată de către client sau transmiterea către client a informațiilor privind sumele de plată pentru salarii.

Plata on-line a contribuţiilor salariale: La cerere, plata on-line a contribuţiilor salariale prin intermediul aplicaţiei bancare selectată de către client sau transmiterea către client a informațiilor privind sumele de plată pentru contribuții salariale.

Rapoarte concedii de odihnă: Întocmirea rapoartelor privind concediile de odihnă efectuate.

Citeste si Audit, Payroll & HR
Citeste si  DeBeizz Magazin Unica revista de business romano-germana din Romania

Teaha Management Consulting – audit financiar, contabilitate, consultanta financiar fiscala, evaluari financiare, preturi de transfer, nerezidenti UE, Audit, Payroll &HR