Cine suntem.

Teaha Management Consulting este cea mai mare societate de consultanţă financiar-contabilă cu capital 100% românesc. Compania a fost înfiinţată în anul 1997 de către Corneliu Teofil Teaha şi se mândreşte astăzi cu o cotă impresionantă de piaţă, în condiţiile în care o majoritate covârşitoare din piaţa de specialitate este deţinută de cele patru mari firme internaţionale de consultanţă (“The Big Four”). În cei 20 de ani de activitate de la înfiinţare, societatea a cunoscut o dezvoltare remarcabilă, contribuind la cifra de afaceri a grupului, care depăşeşte 2,5 milioane de Euro.

Astăzi, societatea este activă printr-o reţea de firme asociate din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Braşov și Timişoara şi numără peste 100 de angajaţi şi colaboratori de specialitate, fiind prezentă oriunde se vorbeşte limba germană. Teaha Management Consulting este auditor al Camerei de Comerţ Româno – Elveţiene şi cenzor al Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din România.

Bazându-ne pe experienţa unei echipe numeroase de profesionişti, pe parteneriate strategice cu mediul de afaceri germano-austriac şi pe o excelentă cunoaştere a pieţei locale, dorim să ne extindem în următorii ani portofoliul de parteneri şi de servicii financiar-contabile, ţinându-ne în acelaşi timp promisiunea de a oferi servicii premium, la un preţ atractiv şi orientate către cerinţele individuale ale fiecărui client.