Cere Oferta!  office@teaha.ro 021-407.49.00
Administrare personal în București și România

Servicii legate de întocmirea contractelor individuale de muncă

Întocmirea contractelor individuale de muncă și gestionarea acestora de la data începerii activității până la încetarea acesteia. Va fi utlizat formatul standard elaborat de către Ministerul Muncii sau cel utilizat de către client, conform politicilor sale interne și în baza informațiilor furnizate, cu respectarea cerinţelor legale.

Servicii legate de întocmirea actelor de modificare a contractelor individuale de muncă

Întocmirea actelor adiţionale în baza modificarilor intervenite asupra clauzelor din contractele individuale de muncă comunicate de către client, cu respectarea cerinţelor legale.

Servicii legate de întocmirea deciziilor de încetare şi suspendare a contractelor individuale de muncă

Întocmirea deciziilor de încetare sau suspendare a contractelor individuale de muncă în baza informaţiilor furnizate de către client, cu respectarea cerinţelor legale. Întocmirea notelor de lichidare. Întocmirea adeverinţelor de vechime pentru perioada lucrată în cadrul companiei.

Revisal – Registrul de evidenţă al salariaţilor

Transmisterea tuturor informaţiilor legate de încheierea, modificarea şi încetarea contractelor individuale de muncă în aplicaţia on-line a Inspecţiei Muncii, cu respectarea cerinţelor legale.

Reprezentarea clientului în faţa autorităţilor

Clientul este reprezentat în relaţia cu autorităţile (ITM, Casa de Pensii, Casa de Sănătate, Agenţia de Şomaj) în cazul unui control iniţiat de către acestea.

Alte documente

Întocmirea adeverinţelor pentru certificarea activităţii salariaţilor, adeverinţe solicitate de către autorităţi sau bănci.

Fişe de post

Întocmirea fişelor de post pe baza informaţiilor primite de la client.

Regulament Intern

Întocmirea Regulamentului Intern.

Contract Colectiv de muncă la nivel de unitate

Întocmirea Contractului Colectiv de muncă la nivel de unitate.

Cercetare disciplinară

Întocmirea documentelor necesare în cazul cercetărilor disciplinare ale salariaţilor.

Obtinere documente portabile A1 si S1

 Îndeplinirea tuturor formalităţilor necesare obţinerii documentelor portabile A1 şi S1 în cazul detaşării salariaţilor în state membre UE.

Citeste si Preturi de transfer
Citeste si  DeBeizz Magazin Unica revista de business romano-germana din Romania

Teaha Management Consulting – audit financiar, contabilitate, consultanta  fiscala, evaluari financiare, preturi de transfer, nerezidenti UE, Audit, Payroll &HR

DeBiZZinistrare de personal Administrare de personal Administrare de personalA

dministrare de Administrare de personal Administrare de personal Administrare de personal Administrare de personalAdministrare de personalAdministrare de personal Administrare de personal Administrare de personal Administrare de personalAdministrare de personalAdministrare de personal Administrare de personal Administrare de personal Administrare de personalAdministrare de personalAdministrare de personal Administrare de personal Administrare de personal Administrare de personalAdministrare de personalAdministrare de personal Administrare de personal Administrare de personal Administrare de personalAdministrare de personalpersonal