Echipa

Dincolo de cifre sunt oameni…

Este de neimaginat o organizaţie modernă fără înregistrări contabile, audituri riguroase, analize şi rapoarte financiare, pedanteria profesionistului financiar-contabil. Vreţi să ţineţi evidenţa contabilă, vă încurcaţi în “formularistică”, doriţi suport financiar-contabil pentru proiectele pe care le derulaţi? Toate acestea fac parte din activitatea zilnică a echipei Teaha Management Consulting.

“Puţini dintre cei care poposesc pe acest site ştiu însă că primele evidenţe financiar-contabile au fost ţinute odată cu apariţia scrisului la sumerieni (3.000 de ani î. Ch.). Utilizând o vergea ascuţită de lemn, scribul scria pe placa de argilă umedă numele părţilor, obligaţiile asumate de acestea şi obiectele comercializate. Părţile semnau, atestând astfel corectitudinea datelor înscrise.

 Activitatea noastră zilnică păstrează doar parfumul de odinioară. Astăzi, practicarea acestei profesii implică multă muncă, concentrare, determinare, studiu continuu, autorizaţii şi formulare şi, nu în ultimul rând, cifre. Dar nu, nu este o contradicţie de termeni! La Teaha chiar există creativitate obţinută din cifre! Iar aceasta ocupă un loc foarte important în desfăşurarea activităţii noastre de zi cu zi.

Ne place comunicarea directă, fără ocolişuri, de aceea cu noi veţi lucra extrem de simplu. Veţi simţi acest lucru de la prima interacţiune, când veţi întâlni nişte oameni veseli şi pasionaţi de munca lor.

Echipa Teaha Management Consulting