Istoric

În 1997, la înfiinţarea companiei de către Corneliu Teofil Teaha, se dorea preponderent crearea unei posibilităţi de a deduce T.V.A. la benzină, reparaţii de maşini şi alte cheltuieli similare. La scurt timp însă, Teaha Management Consulting şi-a extins considerabil domeniile de expertiză, lărgindu-şi portofoliul de clienţi, mai ales, în rândul investitorilor germani şi austrieci.

Datorită calităţii serviciilor oferite, în domeniul financiar-contabilauditprețuri de transfer și administrare personal, printre cei aproape 100 de clienţi pe care îi avem astăzi, se numară firme cu rezonanţă internaţională din Germania, Austria şi Elveţia, dar şi din ţări mai “exotice” precum Japonia şi India. De altfel, domeniile în care activează clienţii noştri sunt dintre cele mai variate: comerţ en-gros, construcţii, dezvoltări de software, industria textilă, imobiliare şi multe altele. Împreună cu aceştia, reprezentăm în Romania investiţii de peste 350 mil.€.

Prin echipa multidisciplinară de experţi – în domenii precum consultanță financiar-fiscală, contabilitateauditadministrare personal, marketing, IT, achiziţii, economie –, prin activitatea din cele 6 puncte de lucru, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Chişinău şi având şi o reţea extinsă de parteneri naţionali şi internaţionali, am reuşit să acoperim toate oraşele din România în care se vorbeşte limba germană.

Am acumulat astfel o experinţă considerabilă în domenii complexe de expertiză financiar-contabilă, know-how pe care îl punem la dispoziţia clienţilor şi a partenerilor noştri.