Contabilitate Bucuresti,

CERE OFERTA  Servicii Contabilitate Bucuresti ! office@teaha.ro 021-407.49.00

Firmă de contabilitate și Expert contabil

Firma noastră de contabilitate oferă servicii de contabilitate pentru societăți comerciale, persoane fizice autorizate, organizații non-guvernamentale, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale ce au cu precădere sediul în orice sector din București și în județul Ilfov.

Misiunea noastra este sa va oferim continuitate, promptitudine si pregatire profesionala prin servicii complete in domeniul financiar contabil.

Ca și politică de preț, suntem o firmă de contabilitate care își construiește tarifele în funcție de volumul lucrărilor, complexitatea lucrărilor și modul de colaborare cu clienții.

Servicii Contabilitate Bucuresti

Contabilitatea poate fi realizata in mai multe feluri, dar numai unul este cel corect. Diferenta consta in evitarea oricarui pericol fiscal pentru societatea dumneavoastra, in cazul controalelor institutiilor abilitate cu efectuarea acestora. Puteti evita amenzile neplacute datorate unei contabilitati defectuoase.

Datorita importantei majore pe care o prezinta corecta preluare a unei contabilitati, asigurarea continuitatii si comparabilitatii datelor din trecut, serviciile noastre sunt axate cu preponderenta pe situatii specifice si amanunte care caracterizeaza activitatea societatii dumneavoastra din punct de vedere contabil.

Deciziile si detaliile de ordin economic sunt cele care fac diferenta dintre o afacere de succes si o afacere care se indreapta vertiginos catre colaps financiar. Contabilitatea este cea care asigura o gestiunea eficienta a tuturor fondurilor disponibile, precum si asigurarea unui flux sigur de informatii de ordin economic. Serviciile de contabilitate de calitate sunt greu de gasit, mai ales ca gestiunea factorilor economici este dificila si poate fi realizata doar de catre cei care au o experienta de ani de zile in acest domeniu. Contabilitatea unei firme, insa, si chiar a unei afaceri personale, este esentiala pentru monitorizarea tuturor actorilor economici, precum intreprinderea si partenerii sai.

Ai nevoie de un expert contabil pentru firma/compania ta?

In cazul unei afaceri din capitala este necesara o firma de contabilitate din Bucuresti care sa poata face diferenta intr-un mediu competitiv, unde cifrele sunt singura metoda obiectiva de a determina succesul unei intreprinderi. Avand in vedere ca regulile contabilitatii sunt mereu aceleasi, insa platformele difera, acum poti alege sa ai de partea ta o firma de contabilitate tanara, care sa aplice teoria economica stufoasa in realitatea cotidiana a acestui domeniu. 

Experti contabili cu experienta ce ofera servicii complete de contabilitate in Bucuresti

Teaha Management Consulting propune mai multe tipuri de servicii de contabilitate in Bucuresti, dintre care principalele constau in contabilitatea primara si gestiunea. Contabilitatea primara monitorizeaza urmatoarele tipuri de activitati de ordin economic: operatiuni de numerar, operatiuni de gestiune, decontari interne si salarii. Fiecare dintre acestea sunt vitale pentru o firma care isi doreste angajati multumiti, cu toate platile la zi efectuate in mod corect, precum si toate facturile si hartiile cu rol economic completate si monitorizate in mod constant. Gestiunea reprezinta atat gestiunea stocurilor, cat si gestiunea financiara. Facturile de intrare si iesire, bonurile de consum, transferurile interne, rapoartele de productie si retetarele sunt cele care trebuie monitorizate in mod constant de o echipa de experti contabili. Gestiunea financiara se rezuma la calculul impozitelor si taxelor, precum si la intocmirea de rapoarte periodice, dosare, state si de informare periodica in legatura cu modificarile care pot surveni in acest proces.

Contacteaza acum echipa de experti contabili si cere o oferta pentru compania/firma ta!

Teaha Management Consulting este o companie de contabili din Bucuresti alcatuita din tineri profesionisti care doresc sa aplice regulile de baza ale economiei pentru a furniza servicii de contabilitate de top. Serviciile acestei firme de contabilitate din Bucuresti sunt destinate atat pentru contabilitatea personala a personelor fizice, ONG-urilor si Asociatiilor Familiale, dar si afacerilor mici, medii si de tip corporate.

Pachetul de baza – servicii de contabilitate:

 • Introducerea datelor initiale de preluare a unei contabilitati (solduri initiale, rulaje, solduri parteneri, clienti, datorii).
 • Cercetarea situatiei depunerii declaratiilor fiscale precum si a fisei de platitor, la data preluarii precum si periodic pe parcursul colaborarii.
 • Prelucrarea datelor, verificarea exhaustivitatii informatiilor necesare inregistrarii acestora in contabilitate.
 • Depistarea documentelor suplimentare si solicitarea acestora de la client.
 • Evidenta analitica si sintetica a clientilor, furnizorilor.
 • Evidenta mijloacelor fixe, calculul amortizarii.
 • Inregistrarea tranzactiilor in ordinea cronologica si logica a realizarii acestora.
 • Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, jurnalelor de TVA si cartea mare.
 • Intocmirea balantei de verificare lunare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea lunii.
 • Intocmirea declaratiilor fiscale si a deconturilor de TVA catre bugetul de stat.
 • Intocmirea si certificarea bilanturilor semestriale si anuale.
 • Evidenta contabila a salariilor, cuprinzand statele de salarii, fisele fiscale, intocmirea declaratiilor aferente.
 • Contabilitate de gestiune si calculatia costurilor.
 • Asistenta in intocmirea dosarului de Inventariere obligatoriu anual.

Contacteaza acum echipa de experti contabili si cere o oferta pentru compania/firma ta!

Citeste si consultanta-fiscala
Citeste si  DeBeizz Magazin Unica revista de business romano-germana din Romania